search

Sales manager

Med base i Ølgod, får du mulighed for at sætte naturvidenskaben på dagsordenen, både nationalt og internationalt.

Selvstændig rolle med forretningsmæssigt og internationalt perspektiv

Med reference til den administrerende direktør, og som en del af den danske ledergruppe får du ansvaret for at udvikle virksomhedens salgsorganisation, som i dag består af tre medarbejdere i Danmark, hvortil du kommer til at indgå som en af de udøvende kræfter i dagligdagen med det direkte kundeansvar for Vestdanmark. 

Du får det direkte ledelsesansvar i Danmark, tilsammen med ansvaret for virksomhedens internationale distributører og samarbejdspartnere. Salget i Holland og Norge sker via datterselskaber, hvor du i samarbejde med markedscheferne kommer til at indgå et kommercielt fællesskab, hvor målet er at skabe synergi og udvikling på tværs af markeder. 

Markedsandelene i Danmark er markante og en stor del af din rolle vil derfor være fokuseret omkring forretningsudvikling af de eksisterende samarbejdsrelationer og kundesegmenter indenfor DK.

En udvikling som kommer til at foregå i tæt samarbejde med dygtige og engagerede medarbejdere og ledere, som alle brænder for naturvidenskaben. 

Dine opgaver i dette forventes at blive:

  • Udarbejdelse af handlingsplaner i tråd med strategien indenfor de forskellige segmenter.
  • Ledelse, salgsledelse og eksekvering af løbende tiltag i samarbejde med dine kollegaer og dit team.
  • Opsøgende salg til nuværende og potentielle kunder, Vestdanmark
  • Koordinering og kommercielt samarbejde på tværs af markeder (Holland + Norge)
  • Forretningsudvikling og identificering af potentialer. (både nationalt og internationalt)
  • Løbende bidrage til optimering, digitalisering og effektivisering af virksomhedens processer

Salgschef med interesse for naturvidenskaben

For at komme i betragtning til rollen har du en salgsmæssig baggrund som kommer via både uddannelse og erfaring. Vi forestiller os, at du er uddannet HTX + HD eller lignende og har nogle års salgserfaring.

Du har gerne beskæftiget dig med flere kundesegmenter(B2C/B2B/B2G) og har kendskab til e-handel eller har været en del af en virksomhed med en markant afsætning via e-handel. 

Du har tidligere i din karriere eller i nuværende rolle beskæftiget dig med forretningsudvikling og identificering af potentialer. Hvis ikke du allerede har gjort dine første erfaringer rent ledelsesmæssigt har du snust til disciplinen og er nu klar til en formel lederrolle. 

Afgørende for at komme i betragtning til jobbet er din interesse for naturvidenskaben. Som salgschef i Frederiksen Scientific kommer du til at indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer som hver dag arbejder på at fremme STEM-fagene (Science, Technology, Engineering and Mathematics) på skoler og uddannelsesinstitutioner i både ind- og udland.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV

Referencenummer: DK-07740

Har du konkrete spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior konsulent, Helene Tersbøl Kristiansen fra Mercuri Urval på mail helene.tersbol.kristiansen@mercuriurval.com

Om virksomheden

Frederiksen Scientific blev i 1954 grundlagt af fysiklærer Søren Frederiksen, hvis mål var at udvikle undervisningsudstyr, som han kunne inddrage i sin undervisning. Dette gjorde fundamentet for den virksomhed som består i dag; en førende virksomhed på det danske marked med internationalt vokseværk.

En ny strategi baner nu vejen for virksomhedens næste udviklingstrin, hvor visionen er at skabe det naturvidenskabelige grundlag for fremtidens innovation. En fremtid som sker, når naturvidenskaben gøres relevant, spændende og inspirerende fra første møde. I sidste ende drejer det sig om at udvikle en viden, der på den lange bane sætter vores samfund i stand til at løse væsentlige udfordringer som klimaforandringer, mangel på rent vand, og vedvarende energiforsyning. Plus en række nye muligheder for udvikling, som vi slet ikke kender endnu.

Virksomheden består af ca. 50 medarbejdere, hvoraf størstedelen arbejder i Ølgod. Produktsortimentet består af mere end 6.500 produkter, hvilket udgør et næsten komplet program indenfor undervisningsudstyr til naturfagsundervisning. Kunderne er typisk skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner og en stor del af afsætningen sker via nethandel.

keyboard_arrow_up