search

Service og vedligeholdelse

Når du handler produkter fra Frederiksen Scientific,
investerer du i KVALITET & HØJ SERVICE

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du handler på vores side, så du får lyst til at komme igen. Det kræver blandt andet, at udstyret svarer til dine forventninger og at det fungerer efter hensigten.

Skulle du alligevel, mod alt forventning, opleve at dette ikke er tilfældet eller trænger dit udstyr bare til eftersyn og en kærlig hånd, så står vi selvfølgelig klar til at yde en høj service.

Reparation af produkter

Når du investerer i et Frederiksen produkt, køber du kvalitet. Hvis uheldet er ude og det går i stykker, så hjælper vi dig med at reparere det. Skulle du have en vare, hvor reparationen ikke er det mest optimale valg, hjælper vi dig gerne med at finde en god pris på en ny vare.

Ved returnering af et defekt produkt skal nedenstående service-formular udfyldes og medsendes de defekte varer med accept af følgende:  

  1. Der faktureres per påbegyndt halve time for undersøgelse og reparation. Hvis vi ikke finder fejl på varen, eller hvis det efter gennemsyn ikke kan betale sig at reparere denne, vil der blive faktureret for en halv times arbejde (387,50 + moms / Februar 2020).
  2. Såfremt reparationen skønnes at overstige halvdelen af prisen på en tilsvarende ny vare eller blive dyrere end ca. kr. 1.000,-, kontakter vi dig med et prisoverslag på reparationen. Det er derfor vigtigt, at du anfører telefonnummer og emailadresse! 

Varerne pakkes forsvarligt og sendes til Frederiksen Scientific A/S, Viaduktvej 35, 6870 Ølgod.

OBS. SENDES PRODUKTERNE TIL OS UDEN OMDELING, TAGER VI 50,- KR FOR AT HENTE DEM PÅ POSTHUSET. PAKKER PÅ POSTHUSET AFHENTES KUN OM TORSDAGEN.

Hent service-formular

Centrifuger

Alle centrifuger til erhvervsmæssigt brug skal efterses mindst en gang årligt ifølge Arbejdstilsynet. Dette gælder således også på gymnasier og lignende. Frederiksen Scientific kan klare eftersynet og vi gør det som regel i sommerferieperioden. På den måde kan du få den eftersete centrifuge klar til undervisning i august måned.

Servicetjek til konkurrencedygtig pris
Du kan få service på laboratoriecentrifuger til en meget fordelagtig og konkurrencedygtig pris hos Frederiksen. Det er muligt, da centrifugerne bliver tilset samlet på én gang hos os i stedet for at gøre det løbende. Det er en specialuddannet tekniker, der udfører servicetjekket.

Servicepris pr. centrifuge: Kr. 1.595 ekskl. moms
Reservedele og evt. returfragt afregnes særskilt.
Tilmeldingsfrist 24. juni 2020.

Lad din centrifuge komme til os 
Centrifugen kan afleveres på vores værksted på adressen Viaduktvej 35, 6870 Ølgod. Det er også muligt at sende centrifugen til vores adresse, hvis den er godt emballeret og stikket er taget ud. NB: Husk at rengøre maskinen inden afsendelse.

Tilmelding til centrifugeservice

Genopfyldning af trykflasker

Bruger du trykflasker fra Strandmøllen – og har du brug for at få dem fyldt op? Så gør vi det gerne for dig. Strandmøllen trykflasker har altid et stempel med navnet "Strandmøllen", og der findes oftest også et klistermærke på med beskrivelse af indholdet.

Afhentning af trykflasker
Trykflasker til påfyldning skal afhentes af en fragtmand, da det vurderes til at være farligt gods, uanset om de er fyldte eller tømte. For at kunne afhente trykflasker, skal vi have information om 1) hvor mange flasker, det drejer sig om, 2) hvor store de er, 3) hvad de indeholder og 4) hvor på skolen, de skal afhentes. Du kan regne med, at dine flasker er fyldt og hos dig igen efter ca.14 dage.

CO2-Flasker
For at sikre, at vi håndterer flaskerne korrekt, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der findes to typer CO2-flasker - et med stigrør og et uden stigrør. CO2 flasker med stigrør har en markering i blå farve på flaskens skulder og det har CO2 flasker uden stigrør ikke.

Priseksempler på opfyldning og fragt af trykflaske
(pr. 1/3-2019, forbehold for prisændringer):

2 kg trykflaske opfyldning: 695,- kr
6 kg kulsyre opfyldning: ​495,- kr
Fragt og farlig-gods gebyr: 2 x 174,- kr
(afhentning + returnering af flaske)

Bestilling af genopfyldning

Mikropipetter

Firmaet Dandiag udfører service, reparation og kalibrering af alle pipettemærker inkl. Capp pipetter.

Du kan læse mere om denne service på deres hjemmeside.

Gå til dandiag.dk

Regenerering af ionbytter

Hvis du ønsker at få regenereret din SILEX ionbytterpatron, skal du blot sende den brugte patron til os. Så sørger vi for at sende en ny regenereret patron. Prisen er 525 kr. ex. moms og levering.

Send patronen til vores adresse:
Frederiksen Scientific A/S
Viaduktvej 35
6870 Ølgod

NB: Husk at angive en kontaktperson samt returadresse.

Etiketbestilling

Download etiketbestillingen herunder og udfyld etiketbestillingslisten med skolens navn, adresse og øvrig oplysninger. Angiv derefter på næste faneblad ("Bestillingsliste"), hvilke stoffer, du ønsker etiketter til.

Etiketbestilling (Excel ark)

Regnearket returneres her (som vedhæftet fil)

keyboard_arrow_up