search

Bare spørg kundeservice

Vi er til for dig

Når du investerer i et produkt fra Frederiksen Scientific, investerer du i kvalitet og høj service. Det er to ting, vi ikke vil gå på kompromis med. 

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du handler på vores side, så du får lyst til at komme igen. Det kræver blandt andet, at varen svarer til dine forventninger og at du modtager din bestilte vare til tiden og i perfekt stand. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Du kan kontakte os telefonisk på 7524 4966, eller via mail.

Kundeservice er åben:

Mandag - torsdag:
Fredag:
8:00 til 16:00
8:00 til 15:30

Værd at vide om dit køb

Det er nemt at handle med os. Vi har her samlet information om vores handels- og leveringsbetingelser.
Hvis der er noget, du mangler at få svar på, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice

Service og reparation
Modtager du en defekt vare eller oplever du problemer med udstyret, sørger vi naturligvis for at hjælpe dig. Send udstyret til vores adresse og udfyld formularen nedenfor, så vil vi vurdere, hvad der kan gøres. Uanset omfanget af problemet, skal vi nok forsøge at finde en løsning. 

Hent formularen her (PDF)

Retur- og fortrydelsespolitik
Skulle du fortryde dit køb og vil have det returneret, har du 30 dages fuld returret og 2 års reklamationsret. Læs detaljerne om vores retur- og fortrydelsespolitik under pkt. 8 "Fortrydelsesret", hvor du også kan læse, hvordan du bytter en gave. 

Betaling og gavekort
Du kan betale for din ordre med Dankort og kreditkort samt MobilePay, alt efter hvad der passer dig bedst. Pengene bliver først trukket fra din konto, når varen er sendt fra vores lager. 

keyboard_arrow_up