search

Vores historie

Hvis du trænger til en god fortælling eller bare godt kunne tænke dig at lære os lidt bedre at kende, giver vi dig her muligheden for at læse om vores historie, der går over 60 år tilbage. 

Vi går en spændende fremtid i møde, og håber selvfølgelig på, at du vil være med på rejsen som en af vores loyale kunder mange år frem.

Frederiksen former fremtiden

Frederiksen Scientific A/S begyndte med fysiklærer Søren Frederiksen, kendt som en hårdt arbejdende, fremsynet og beslutsom mand.

For over 60 år siden i Varde satte fysiklærer Søren Frederiksen sig for at udvikle undervisningsudstyr, som han kunne inddrage i sin fysikundervisning. Han gjorde det godt, og med tiden blev hans entreprenante hobby til en professional virksomhed. Med udgangspunkt i fysiklærer Frederiksens innovative tanker og produktudvikling blev vores virksomhed grundlagt i 1954. Siden da har Frederiksen Scientific A/S udviklet sig til en international leverandør af naturvidenskabeligt udstyr.

Læs vores profilbrochure (Engelsk)

Passion for naturvidenskab 

Som fysiklærer vidste Søren Frederiksen præcis, hvad der er brug for i klasseværelset. Fra start af holdt han fast i princippet om tæt dialog og samarbejde med uddannelsesinstitutionerne som forudsætning for salg og kundetilfredshed.

Sådan tænker vi stadigvæk hos Frederiksen Scientific i dag. Vi leverer innovativt kvalitetsudstyr, som giver vores kunder værdi. Og vores akademiske kvaliteter, viden og erfaring nyder i disse år stor anerkendelse i hele verden. 

Ligesom Søren Frederiksen, nærer vi en stærk interesse og forkærlighed at udvikle undervisningsmaterialer, som fungerer perfekt i rigtige undervisningssituationer.

Og sidst, men ikke mindst:

Hos Frederiksen har vi "PASSION FOR SCIENCE" 

Så hvad enten du gerne vil være den næste Niels Bohr eller bare lære mere om de mange naturvidenskabelige fænomener, så har du brug for kvalitetsudstyr, der kan tåle lidt af hvert. Den slags udstyr finder du her på siden, hvor vi har et stort udvalg af produkter til forsøg, du trygt og sikkert kan udføre hjemme.

Gå på opdagelse i webshoppen

keyboard_arrow_up