search

Kom godt i gang med dataopsamling

Mål, analysér og afprøv hypoteser - nemmere end nogensinde

PASCO åbner nye muligheder uden at lade gamle kunder i stikken
Den nyeste generation af trådløse sensorer kan kommunikere med "alt" fra en PC til en mobiltelefon. Desuden kan de trådløse sensorer selvstændigt logge data internt i en periode for senere download og analyse. Alt sammen med den samme software, som bruges til interaktive målinger.

Men ti år gamle PASCO-sensorer kan stadig bruges! Dine eksperimenter kan eventuelt opbygges med en kombination af gammel og ny hardware. Med et Airlink kan de gamle sensorer endda "gøres trådløse". Brug smartphones, tablets, Chromebooks eller PC/Mac til opsamling af data. Der er næsten ingen begrænsninger!

Hvad du finder her
De følgende sider (se links herover) beskriver grundbestanddelene i PASCO's dataopsamlingssystem, giver links til selvhjælp med PASCO's mange YouTube-videoer, og går endeligt i detaljer med de to programmer SPARKvue og Capstone.

Kig også under punktet Dataopsamling i vores webshop. Her finder du det aktuelle sortiment med priser og gode tilbud.

Opdatering af trådløse sensorer
Det er altid fornuftigt at opdatere firmware i sensorerne, når dette tilbydes af softwaren (f.eks. SPARKvue). For brugere af Chromebooks er det specielt vigtigt at have november 2018-opdateringen - læs mere i denne vejledning.

keyboard_arrow_up