search

Fokus på læring - ikke på teknik

SPARKvue - samme software på alle platforme

SPARKvue kan i dag hentes gratis til smartphones, tablets og Chromebooks. Til PC eller Mac anskaffes en skolelicens, som giver adgang til installation på alle skolens computere. Læreres og elevers computere er også dækket.

Hvem bruger SPARKvue?

Vi anbefaler normalt grundskoler at vælge SPARKvue, da programmet er overskueligt og kan bruges på alle de platforme, som nævnes ovenfor. Programmet dækker her alle almindelige behov.

Ulrik Bing fra Virum Skole har skrevet en introducerende vejledning til SPARKvue, som hermed stilles til rådighed.

Gymnasier vil typisk have behov for lidt flere faciliteter, end SPARKvue stiller til rådighed (f.eks. videoanalyse) - her anbefaler vi i stedet Capstone.

Har du mistanke om, at dine anvendelser ikke kan klares med SPARKvue, kan du hente en gratis prøveversion af såvel SPARKvue som Capstone og prøve begge dele af.

SPARKlabs

SPARKvue kan bruges med færdige SPARKlabs - integrerede øvelsesvejledninger. (se links herover)

SPARK LX

PASCO laver i dag to komplette dataloggere: SPARK LX og SPARK LXi (varenumre PS-3601 hhv. PS-3600). De er beskrevet i webshoppen.

Der er tale om specielt robuste tablets, som har SPARKvue som det primære program. Specielt for disse dataloggere er den nye app Lab Manager, som giver læreren overblikket over aktiviteterne i lokalet.

SPARK SLS (udgået)

SPARKvue blev oprindeligt udviklet til den første generation SPARK dataloggere, SPARK SLS ("Science Learning System"). De grundlæggende ideer med at programmet skal kunne styres af en touch-skærm, og at øvelsesvejledninger skal ligge tilgængeligt på selve dataloggeren, er videreført til i dag.

Vi har stadigvæk SPARKlabs i en version til brug på SPARK SLS. (se links herover)

keyboard_arrow_up