search

Om Frederiksen Scientific A/S

Frederiksen Scientific er drevet af vores passion for naturvidenskab, og det kommer lærere, elever, private og virksomheder til gavn i flere end 50 lande.

Frederiksen Scientific A/S er en international leverandør af innovativt undervisningsmateriale i naturfagene. Vi udvikler og sælger produkter og koncepter af høj kvalitet og er førende på det danske marked. 

 

VISION

"Vi vil skabe det naturvidenskabelige grundlag for fremtidens innovation i samfundet"

MISSION

"Vi gør naturvidenskab relevant, spændende og inspirerende"

 

Aktuel og relevant undervisning

Naturvidenskaben findes overalt omkring os - vi møder den hver dag. Vi tror på, at en kobling mellem aktualitet og konkrete tilhørende undervisningsmaterialer kan medvirke til fremme forståelse og interesse. Det øver vi os på hver dag ved at fokusere på tæt samarbejde med undervisere, virksomheder og specialister.

 

Hvorfor Frederiksen?

Vi har en ægte passion for naturvidenskab, som vi gerne vil dele med dig. Vi ønsker, at det undervisningsudstyr, du køber hos os, styrker din undervisning og skaber positive læringsoplevelser hos dine elever og studerende. 

Tæt samarbejde med undervisere 
Vi udvikler undervisningsudstyr af høj kvalitet i tæt samarbejde med undervisere i det danske skolesystem. Erfaring fortæller os nemlig, at de bedste resultater opnås ved at lytte til vores kunders ønsker og behov. 

Lang og omfattende erfaring
Som kunde hos os kan du trække på vores enestående erfaring og know-how. Siden 1954 har vi leveret undervisningsudstyr til mere end 2.500 skoler og uddannelsesinstitutioner. Desuden har vi totalindrettet over 500 faglokaler og laboratorier. Derfor kan du trygt vælge Frederiksen Scientific som samarbejdspartner for din naturfagsundervisning. 

Vores historie

For snart 70 år siden i Varde satte fysiklærer Søren Frederiksen sig for at udvikle undervisningsudstyr, som han kunne inddrage i sin fysikundervisning. Han gjorde det godt, og med tiden blev hans entreprenante hobby til en professionel virksomhed, som i dag ligger i Ølgod og sælger naturvidenskab til hele verden.

Grundlagt 1954
Med udgangspunkt i fysiklærer Frederiksens innovative tanker og produktudvikling blev vores virksomhed grundlagt i 1954. Hans visionære tilgang til naturfagsundervisning og hans samarbejde med undervisere præger den måde, vi i dag driver vores forretning på - og det er vi stolte af.

 

 

Læs vores profilbrochure (engelsk)

keyboard_arrow_up