search

Om Frederiksen Scientific A/S

Frederiksen Scientific er drevet af vores passion for naturvidenskab, og det kommer lærere, elever, private og virksomheder til gavn i flere end 50 lande.

Frederiksen Scientific A/S er en international leverandør af innovativt udstyr til undervisning i naturfag. Vi udvikler og sælger produkter og koncepter af høj kvalitet og er førende på det danske marked. 

Frederiksen Scientific A/S ligger i Ølgod, nær Varde, hvor fysiklærer Søren Frederiksen i 1954 grundlagde vores virksomhed. Hans visionære tilgang til naturfagsundervisning og hans samarbejde med underviserne præger den måde, vi i dag driver vores forretning på – og det er vi stolte af.

Kontakt os       Samarbejde med os       CSR      Ledige stillinger

Vision og mission

VISIONEN

"Vi vil skabe det naturvidenskabelige grundlag for fremtidens innovation i samfundet"

MISSIONEN

"Vi gør naturvidenskab relevant, spændende og inspirerende"

 

Hos Frederiksen Scientific ved vi godt, at ikke alle elever skal blive til naturvidenskabelige forskere, men vi mener til gengæld, at alle elever har ret til at lære så meget som muligt om naturvidenskab. 

Nem, tryg og sikker undervisning
Derfor ønsker vi at gøre undervisning i naturvidenskabelige fag til en nem, tryg og sikker opgave. Vi ønsker at fremstå som en attraktiv samarbejdspartner indenfor undervisningsmaterialer og -udstyr til naturvidenskabelige fag og er primært til for dem, der arbejder professionelt med læring og undervisning. 

Vækststrategi
Vi vil sikre fortsat vækst i ind- og udland ved at tilbyde et innovativt, komplet og konkurrencedygtigt produktsortiment med tilhørende faglig rådgivning til undervisning i de naturvidenskabelige fag. Det gælder såvel produkter fra Frederiksen Scientific som handelsvarer.

Hvorfor Frederiksen?

Vi har en ægte passion for naturvidenskab, som vi gerne vil dele med dig. Vi ønsker, at det undervisningsudstyr, du køber hos os, styrker din undervisning og skaber positive læringsoplevelser hos dine elever og studerende. 

Tæt samarbejde med undervisere 
Vi udvikler undervisningsudstyr af høj kvalitet i tæt samarbejde med undervisere i det danske skolesystem. Erfaring fortæller os nemlig, at de bedste resultater opnås ved at lytte til vores kunders ønsker og behov. 

Lang og omfattende erfaring
Som kunde hos os kan du trække på vores enestående erfaring og know-how. Siden 1954 har vi leveret undervisningsudstyr til mere end 2.500 skoler og uddannelsesinstitutioner. Desuden har vi totalindrettet over 500 faglokaler og laboratorier. Derfor kan du trygt vælge Frederiksen Scientific som samarbejdspartner for din naturfagsundervisning. 

Få indblik i vores historie

For over 60 år siden i Varde satte fysiklærer Søren Frederiksen sig for at udvikle undervisningsudstyr, som han kunne inddrage i sin fysikundervisning. Han gjorde det godt, og med tiden blev hans entreprenante hobby til en professionel virksomhed.

Grundlagt 1954
Med udgangspunkt i fysiklærer Frederiksens innovative tanker og produktudvikling blev vores virksomhed grundlagt i 1954. Siden da har Frederiksen Scientific A/S udviklet sig til en international leverandør af naturvidenskabeligt udstyr.

 

 

Læs vores profilbrochure (engelsk)

keyboard_arrow_up