search

Ledige stillinger

Bliv en Del af Vores digitale team hos Frederiksen Scientific

 

🌟 Stilling: Digital Marketing studentermedarbejder (Delvis Tid)

📚 Uddannelse: Marketingrelateret

⏰ Arbejdstid: 10-15 timer om ugen

📍 Sted: Frederiksen-Scientific

 

Om Frederiksen-Scientific

Frederiksen-Scientific er markedsleder inden for salg af naturvidenskabeligt udstyr og læring. Det vil sige, at vi sælger alle de produkter, man finder i fysik, kemi og biologi lokaler: mikroskoper, energi sæt, strømforsyninger, kemikalier etc.

Vi leverer udstyr og materialer til folkeskoler og gymnasier verden over, med et stærkt fodaftryk i Danmark, Norge og Holland og planer om ekspansion til yderligere markeder og online platforme. Vores mission er at inspirere og uddanne den næste generation af videnskabsfolk og forskere.

Som en del af vores team vil du blive involveret i en spændende digital transformationsproces. Vi søger en person, der ikke bare er passioneret omkring digital marketing, men som måske også har interesse i hjemmesideudvikling, marketing automation (MA) systemer og dataanalyse. Det er ikke en forudsætning, at du kender til hverken naturvidenskab eller systemer 😊

 

Primære opgaver:

  • Kategoritekster & Produkttekster: Skriv fængende tekster (i samarbejde med AI & kategorichefer), der præsenterer vores produkter og kategorier
  • Metatekster & SEO: Optimer vores indhold for at forbedre synlighed og SEO.
  • Billedmateriale: Enkle produktbilleder og klargøring til web.
  • Oversættelser & Internationale Kampagner: Koordinerende arbejde i forbindelse med udvikling og eksekvering af kampagner på tværs af forskellige markeder.
  • Marketingmaterialer: Design flyers, pakkefyld og andre reklamematerialer.
  • Social Media & Google: Hjælp til med at optimere og vedligehold vores SoMe kanaler og bidrag med koordinering til vores betalte annoncering.
  • Experimentum.dk: Koordiner med kategorichef om eksperimentudvikling og opsæt af eksperimenter på experimentum.dk
  • Dataanalyse & Excel: Hvis du er interesseret i data og hente indsigter ud fra excel eller power-bi er det et plus, men ikke et must.

 

Vi Tilbyder:

En rigtig god mulighed for at være en del af en international ekspansion og en stor digital transformation. Muligheder for at få bred praktisk erfaring med digital marketing og salg. Fleksible arbejdstider, der passer til dit studieliv. Interesseret?

Send din ansøgning og CV til mvp@frederiksen-scientific.com. Har du spørgsmål, ring til Maiken på 26202436.

Vi ansætter, når den rette kandidat er fundet med ansættelsesstart januar 2024.

keyboard_arrow_up