search

Bestil en kemigennemgang 
(Kemisk APV kursus)

Har du styr på reglerne omkring opbevaring og anvendelse af kemikalier? Der er mange regler knyttet til opbevaring og anvendelsen af kemikalier, som i bund og grund er til for at forebygge og/eller minimere ulykker for lærer og elever.

Hos Frederiksen kender vi regler og god praksis omkring kemikalier, og vi har konsulenter som er specialiserede i naturfags-lokaleindretning. Vi kommer gerne ud til dig og laver en gennemgang i kursusform, så du sikrer dig, at skolen lever op til de formelle krav fra myndighederne, og for at sikre, at undervisningen foregår sikkert og hensigtsmæssigt.

Til at imødegå de formelle krav om dokumentation kan vi desuden tilbyde vores program, Chemical Manager, som er udviklet med henblik på at gøre sikkerhedsdatablade, etikettering og arbejdspladsbrugsanvisninger lettere at håndtere og vedligeholde. Ved køb af en kemigennemgang får du 1 års gratis licens til Chemical Manager.

Bemærk: kravet om arbejdspladsbrugsanvisninger bortfalder 1. juli 2019 og erstattes af et krav om kemisk risikovurdering som del af den kemiske APV.

En kemigennemgang starter altid med en dialog mellem dig/jer og os. Det gør, at vi kan forberede et skræddersyet kursus til jer, så emnerne bliver netop det som du mener skolen har brug for råd og vejledning om. 

Det kan f.eks. være emner som:

  • Korrekt opbevaring af kemikalier
  • Hvilke kemikalier må stå på skolen
  • Hvilke kemikalier må eleverne anvende
  • Hvordan opfyldes kravene til dokumentation
  • Hvordan skal kemikalierne mærkes
  • Hvilke krav er der til indretning af faglokalet
  • Hvordan kommer vi i gang med Chemical Manager

Kurset startes med et foredrag hvorefter der gås ombord i kemikalerne og det forudbestemte fokusområde. Kurset kan tage op til 4 timer og er prissat med en fast pris på 7.500,- (+ moms).

Ved brug af nedenstående kontaktformular kommer du i direkte kontakt med konsulent Thomas Stolborg for bestilling af kemigennemgang til din skole.

Ved bestilling af en kemigennemgang kan det være oplagt at få konsulenthjælp til indretning af jeres faglokaler. Naturfagslokaler og laboratorier er nogle af de mest krævende faglokaler. Lokaler, som ikke alene stiller skærpede krav til miljø og til sikkerhed, men også til undervisningsformen. Stående, siddende, i bevægelse eller noget helt fjerde? Krav, som vores indretningskonsulenter har styr på og samarbejder med tilsynsførende myndigheder omkring. Læs mere her. 

Kontakt os her

keyboard_arrow_up