search

Find eksperimenter til din naturfaglige undervisning

Experimentum.dk

Eksperimenter til folkeskolen 

Leder du efter naturfaglige eksperimenter til din undervisning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi vil nemlig gerne byde dig velkommen til Experimentum.dk, dit ultimative værktøj til at bringe naturvidenskab til live i klasseværelset. Vores eksperimentunivers er skabt med en enkelt mission: At gøre læring sjov, engagerende og virkelig hands-on. Vi har samlet en omfattende samling af naturfaglige eksperimenter, der er udarbejdet til folkeskolen, og som er udviklet i tæt samarbejde med dedikerede undervisere i det danske skolesystem.

Få gratis eksperimenter på experimentum.dk

Nyeste eksperimenter

Se de nyeste eksperimenter herunder, eller hvis du mangler inspiration til årsplanen, kan du her få mere end 60 GRATIS undersøgelser til din undervisning direkte på experimentum.dk

 

Faldhastighed for forskellige kugler med ens masse

Falder genstande med ens masse (vægt) lige hurtigt? Find svaret med dette eksperiment!

Gå direkte til eksperimentet

Tyngdekraften

Hvor stor er tyngdekraften på lodder med forskellig masse? Find ud af det her!

Gå direkte til eksperimentet

Eksperimenter af høj kvalitet

Vi tror på, at den bedste måde at lære på er ved at gøre. Vores eksperimenter er nøje udvalgt og udviklet for at give dine elever en dyb forståelse for naturvidenskabens fascinerende verden. Hver eksperiment er omhyggeligt planlagt og testet for at sikre, at den opfylder vores høje kvalitetsstandarder.

Let at komme i gang

Det har aldrig været nemmere at bringe naturvidenskaben ind i klasseværelset. Med Experimentum.dk kan du hurtigt finde det eksperiment, der passer til dit pensum. Hvert eksperiment leveres med klare trin-for-trin-instruktioner, lærer- og elevvejledninger, elevtekster, produktanvisninger og forklaringer, så du kan lede dine elever gennem en spændende læringsoplevelse. Ja, endda så let, at dine elever selv kan udføre eksperimentet, bare ved at få adgang til den gratis platform!

Eksperimenter til mellemtrin og gymnasiet

På udkig efter eksperimenter til mellemtrinnet eller gymnasiet? Intet problem! Eksperimenter til mellemtrinnet og gymnasiet kan du finde lige herunder, hvor du finder en bred vifte af spændende eksperimenter, der er skræddersyet til forskellige uddannelsesniveauer. 

 

Opgaver til mellemtrinnet

Find sjove og lette øvelser til mellemtrinet

Klik her

Eksperimenter til gymnasiet

Spændende eksperimenter til 9.-10. klasse og gymnasiet
 

Klik her

 

© Frederiksen Scientific A/S
Vejledningerne må frit anvendes til undervisningsformål på den adresse,
hvortil det beskrevne apparatur er købt.

keyboard_arrow_up