search

Reparation af mikroskoper og stereolupper

Frederiksen Scientific tilbyder reparation af alle tidligere og nuværende Gundlach/Frederiksen modeller af stereolupper og mikroskoper. Andre mærker kan efterses og repareres i det omfang, vi kan skaffe reservedele.
Arbejdet udføres på vores mikroskopværksted i Ølgod. Apparaterne kan med fordel afleveres (efter aftale) på denne adresse eller sendes forsvarligt pakket med pakkepost eller fragtmand.

SÅDAN GØR DU:

Ved returnering af et defekt produkt skal ovenstående service-formular udfyldes og medsendes de defekte apparater med accept af følgende:

  1. Der faktureres per påbegyndt halve time for undersøgelse og reparation. Hvis vi ikke finder fejl på varen, eller hvis det efter gennemsyn ikke kan betale sig at reparere denne, vil der blive faktureret for en halv times arbejde (387,50 kr. ekskl. moms - marts 2019).

  2. Såfremt reparationen skønnes at overstige halvdelen af prisen på en tilsvarende ny vare eller blive dyrere end ca. kr. 1000 kr. ekskl. moms, kontakter vi dig med et prisoverslag på reparationen. Det er derfor vigtigt, at du anfører telefonnr. og emailadresse!

Hent og udfyld Serviceformular

VIGTIGT 

Apparaterne sendes/afleveres forsvarligt indpakket til:
Frederiksen Scientific A/S
Viaduktvej 35
6870 Ølgod

keyboard_arrow_up