Service og vedligeholdelse

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du handler på vores side, så du får lyst til at komme igen. Det kræver blandt andet, at udstyret svarer til dine forventninger og at det fungerer efter hensigten.

Skulle du alligevel, mod alt forventning, opleve at dette ikke er tilfældet eller trænger dit udstyr bare til eftersyn og en kærlig hånd, så står vi selvfølgelig klar til at yde en høj service.

Kundeerklæring til køb af kemikalier

Til dig, der ønsker at købe et kemikalie, der er kategoriseret som udgangsstof til eksplosiver i henhold til EU-forordningen 2019/1148.

Bestilling af etiketter

Download og udfyld etiketbestillingslisten

Eftersyn af centrifuge

Alle centrifuger til erhvervsmæssigt brug skal efterses mindst en gang årligt.

Reparation af produkter

Når du investerer i et Frederiksen produkt, køber du kvalitet. Hvis uheldet er ude og det går i stykker, så hjælper vi dig med at reparere det.

Genopfyldning af trykflasker

Bruger du trykflasker fra Strandmøllen – og har du brug for at få dem fyldt op? Så gør vi det gerne for dig.

Reparation af mikroskoper og stereolupper

Frederiksen Scientific tilbyder reparation af alle tidligere og nuværende Gundlach/Frederiksen modeller af stereolupper og mikroskoper.

Eftersyn af mikroskoper og stereolupper

For at vedligeholde sit mikroskop bedst mulig, anbefaler vi et årligt eftersyn. Et eftersyn består af en grundig gennemgang, hvor vi adskiller, renser og smører instrumentet.

Eftersyn af mikropipetter

Firmaet Dandiag udfører service, reparation og kalibrering af alle pipettemærker inkl. Capp pipetter. Du kan læse mere om denne service på deres hjemmeside.

Regenerering af ionbytter

Hvis du ønsker at få regenereret din SILEX ionbytterpatron, skal du blot sende den brugte patron til os.

Kemisk APV kursus (kemigennemgang)

Har du styr på reglerne omkring opbevaring og anvendelse af kemikalier? Vi tilpasser altid kemigennemgangen efter dine behov.

Stinkskabsservice

Vi anbefaler stærkt, at du får efterset dit stinkskab mindst en gang om året.

Indretning af faglokaler

Det er ikke lige gyldigt, hvordan du placerer inventaret i dit faglokale. Få professionel konsulenthjælp til til indretning af dit faglokale.