Hjælp til login

Jeg har problemer med at logge ind på webshoppen. Hvad gør jeg?

Har du problemer med at logge ind? Det kan skyldes forskellige årsager.

  1. Har du en konto? Hvis ja, så læs videre. Hvis ikke, skal du gøre dette først.

  2. Har du glemt din adgangskode? Hvis ja, så klik på ’Glemt adgangskode’ og følg derefter proceduren.

  3. Præ-udfylder din computer din adgangskode/e-mailadresse? Prøv istedet at taste dine loginoplysninger ind manuelt. Din browser kan nemlig godt have gemt nogle gamle oplysninger (f.eks. en gammel adgangskode), som ikke længere virker. Alternativt kan du rydde din browserdata.

  4. Har du opdateret dit login fornyeligt?
    Vi har fået nyt login system, som betyder, at du ikke længere kan bruge det fælleslogin, du og din arbejdsplads tidligere har benyttet. Du skal nemlig have koblet din egen mail på i stedet for.

Har du fortsat problemer med login, kan du kigge på et af de andre spørgsmål herunder – måske ligger svaret der?

Min e-mail blev ikke genkendt, da jeg forsøgte at logge ind (Erhvervskunde)?

Er du sikker på, at du har opdateret din kundekonto fornyeligt og fået en konto med din arbejdsmail hos os?

Hvis du endnu ikke har fået koblet din arbejdsmail på din kundekonto, skal du gøre dette først.

Hvis du er usikker på, om du har en kundekonto hos os, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så vil de slå dig op via EAN, CVR eller navnet på din arbejdsplads i vores systemer, og tjekke om du er oprettet.

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt dit password, skal du klikke ‘Glemt adgangskode’. Indtast herefter din e-mailadresse i tekstfeltet, hvorefter du vil få sendt en verificeringskode via din mail.

Når din e-mail er verificeret, kan du lave en ny adgangskode.

Min adgangskode blev ikke genkendt. Hvad gør jeg?

Det kan skyldes flere årsager, hvis din adgangskode ikke bliver genkendt.

  1. Det kan skyldes, at du indtaster det forkerte adgangskode. Prøv igen. Hvis det fortsat ikke virker, kan du nulstille din adgangskode og lave en ny, ved at klikke på ’Glemt adgangskode’ og derefter følge proceduren.

  2. Præ-udfylder din computer din adgangskode/e-mailadresse? Prøv istedet at taste dine loginoplysninger ind manuelt. Din browser kan nemlig godt have gemt nogle gamle oplysninger (f.eks. en gammel adgangskode), som ikke længere virker. Alternativt kan du rydde din browserdata.

  3. Det kan også skyldes, at vi har fået et nyt loginsystem, som betyder, at du ikke længere kan bruge det fælleslogin, du og din arbejdsplads tidligere har benyttet, og at du endnu ikke har opdateret dit login.

Jeg har ikke modtaget aktiveringsmail

I forbindelse med at oprette dig som kunde hos Frederiksen Scientific vil du modtage en aktiveringsmail. Aktiveringsmailen bliver sendt til den e-mailadresse, som du har oprettet dig med.

Kig evt. i dit spam-filter i dit mailsystem, hvis du ikke kan finde aktiveringsmailen.

Hvis du fortsat ikke kan finde aktiveringsmailen, er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, som vil hjælpe dig videre.