Reparation af produkter

Bestil service

Når du investerer i et produkt fra Frederiksen Scientific, køber du kvalitet. Hvis uheldet er ude og det går i stykker, så hjælper vi dig med at reparere det.

Skulle du have en vare, hvor reparationen ikke er det mest optimale valg, hjælper vi dig gerne med at finde en god pris på en ny vare.

Ved returnering af et defekt produkt skal nedenstående service-formular udfyldes og medsendes de defekte varer med accept af følgende:

  • Der faktureres per påbegyndt halve time for undersøgelse og reparation. Hvis vi ikke finder fejl på varen, eller hvis det efter gennemsyn ikke kan betale sig at reparere denne, vil der blive faktureret for en halv times arbejde (387,50 + moms (Pris pr. februar 2023 - Vi tager forbehold for prisjusteringer)).
  • Såfremt reparationen skønnes at overstige halvdelen af prisen på en tilsvarende ny vare eller blive dyrere end ca. kr. 1.000,-, kontakter vi dig med et prisoverslag på reparationen. Det er derfor vigtigt, at du anfører telefonnummer og e-mailadresse!
  • Varerne pakkes forsvarligt og sendes til Frederiksen Scientific A/S, Viaduktvej 35, 6870 Ølgod.

OBS! Sendes produkterne til os uden omdeling, tager vi 50,- kr. for at hente dem på posthuset. Pakker på posthuset afhentes kun om torsdagen.