search

Om Frederiksen Scientific A/S

Frederiksen Scientific er drevet af vores passion for naturvidenskab, og det kommer lærere, elever, private og virksomheder til gavn i flere end 50 lande.

Frederiksen Scientific A/S er en international leverandør af innovativt udstyr til undervisning i naturfag. Vi udvikler, fremstiller og sælger produkter og koncepter af høj kvalitet og er førende på det danske marked. 

Frederiksen Scientic A/S ligger i Ølgod, nær Varde, hvor fysiklærer Søren Frederiksen i 1954 grundlagde vores virksomhed. Hans visionære tilgang til naturfagsundervisning og hans samarbejde med underviserne præger den måde, vi i dag driver vores forretning på – og det er vi stolte af.

Kontakt os       Samarbejde med os       Ledige stillinger

Hvorfor Frederiksen?

Vi har en ægte passion for naturvidenskab, som vi gerne vil dele med dig. Vi ønsker, at det undervisningsudstyr, du køber hos os, styrker din undervisning og skaber positive læringsoplevelser hos dine elever og studerende. 

Tæt samarbejde med undervisere 
Vi udvikler undervisningsudstyr af høj kvalitet i tæt samarbejde med undervisere i det danske skolesystem. Erfaring fortæller os nemlig, at de bedste resultater opnås ved at lytte til vores kunders ønsker og behov. 

Lang og omfattende erfaring
Som kunde hos os kan du trække på vores enestående erfaring og know-how. Siden 1954 har vi leveret undervisningsudstyr til mere end 2.500 skoler og uddannelsesinstitutioner. Desuden har vi totalindrettet over 500 faglokaler og laboratorier. Derfor kan du trygt vælge Frederiksen Scientific som samarbejdspartner for din naturfagsundervisning. 

Læs mere
Andre gode grunde til at vælge os 
Kontakt konsulent og aftal besøg

Få indblik i vores historie

For over 60 år siden i Varde satte fysiklærer Søren Frederiksen sig for at udvikle undervisningsudstyr, som han kunne inddrage i sin fysikundervisning. Han gjorde det godt, og med tiden blev hans entreprenante hobby til en professionel virksomhed.

Grundlagt 1954
Med udgangspunkt i fysiklærer Frederiksens innovative tanker og produktudvikling blev vores virksomhed grundlagt i 1954. Siden da har Frederiksen Scientific A/S udviklet sig til en international leverandør af naturvidenskabeligt udstyr.

 

 

Læs vores profilbrochure (engelsk)

keyboard_arrow_up