search

Samarbejde med os


Partnerskaber

Hos Frederiksen Scientific er vi interesserede i partnerskaber, der kan fremme vores overordnet mål om at gøre naturvidenskaben relevant og inspirerende.

Det kan eksempelvis være undervisere, der bidrager til at lave læringsindhold, undersøgelser, visuelt materiale eller bidrager på messer. 

Leverandører der har relevante produkter eller ser os som en attraktiv partner i forhold til udvikling af platforme, læring, events eller i forhold til produkter.

Eller måske virksomheder som i forskellige sammenhænge vil samarbejde med os for at fremme interessen for naturvidenskab til landets undervisere og elever og i sidste ende medvirke til at skabe det naturfaglige grundlag for innovation i vores samfund. 

Har du en god ide eller har du lyst til at arbejde sammen med os, kontakt vores kundeservice.

 

Kontakt

 


Kundekonto hos Frederiksen Scientific

Som udgangspunkt har vi de fleste skoler registreret i vores kundesystem. Kommer du fra en virksomhed og har handlet hos os før, findes du også i kundesystemet. Har du ikke været logget ind siden maj 2022, så er det nødvendigt at opdatere dit login. Er det første gang du handler, så opret ny kunde ved at følge linket lige her nedenfor. 

En kundekonto gør det nemt at handle hos os. Lige som at vi overholder krav om salg af særlige produkter til dem, som har tilladelse – f.eks. kemikalier. 

Har du allerede et login, så login i højre hjørne af skærmen. Ønsker du at oprette jer som kunde eller har du/I glemt adgangskoden så tryk her:

Ny kunde/opdatér login     Glemt adgangskode

 

Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 7524 4966.


Chemical Manager

Når man på skoler håndterer kemikalier, er man lovmæssigt forpligtet til at udarbejde arbejdspladsbrugsanvisninger (APV).

Frederiksen Scientific tilbyder kurser, videomateriale og forskellige licens- og startpakker til Chemical Manager, som er en database, der giver dig overblik over sikkerhedsdatablade og APV´er på hele din skole.

 

Køb Chemical Manager          Log på Chemical Manager


Faglokaler og Laboratorier

Skal I til at renovere naturfagslokaler og laboratorier, eller måske etablere nyt, er Frederiksen Scientific den rigtige partner til opgaven. Vi ved, hvor afgørende det rigtige inventar, udstyr og indretning af faglokalet og laboratoriet er, for at naturfagslæreren kan gennemføre en optimal undervisning.

Erfaring baseret på over 500+ naturfagslokaler
Vores rådgivning og løsninger hviler på mere end 40 års erfaring med totalindretning. Frederiksen Scientific har indrettet og udstyret over 500 laboratorier og naturfagslokaler i Danmark. Det giver os et stærkt grundlag for at levere en helstøbt og velfungerende løsning til din skole eller uddannelsesinstitution: Indrettet efter lovgivningen og udstyret til den bedst mulige undervisning.

Bestil et konsulentbesøg
Med flere års undervisningserfaring i bagagen ved vores konsulenter, hvad de taler om, både når det gælder undervisningsudstyr og indretning. Kontakt os for et konsulentbesøg, så jeres nye faglokale kommer godt fra start. 

Eksempler på naturfagslokaler, vi har stået for

Få besøg af en konsulent fra Frederiksen Scientific


Handelsbetingelser

Inden du bestiller varer hos Frederiksen Scientific A/S, anbefaler vi, at du læser vores handelsbetingelser herunder.

Hvis du blot vil vide mere om forsendelses- og leveringstider, kan du gå direkte til information for hhv. private og erhvervskunder. 

  • Forsendelse til erhvervskunder (se pkt. 17.9)
  • Forsendelse til private (se pkt. 18.1)

 

Læs handelsbetingelser

keyboard_arrow_up