search

Samarbejde med os

Partnerskaber

Hos Frederiksen Scientific er vi interesserede i partnerskaber, der kan fremme vores overordnet mål om at gøre naturvidenskaben relevant og inspirerende.

Det kan eksempelvis være undervisere, der bidrager til at lave læringsindhold, undersøgelser, visuelt materiale eller bidrager på messer. 

Leverandører der har relevante produkter eller ser os som en attraktiv partner i forhold til udvikling af platforme, læring, events eller i forhold til produkter.

Eller måske virksomheder som i forskellige sammenhænge vil samarbejde med os for at fremme interessen for naturvidenskab til landets undervisere og elever og i sidste ende medvirke til at skabe det naturfaglige grundlag for innovation i vores samfund. 

Har du en god ide eller har du lyst til at arbejde sammen med os, kontakt vores kundeservice.

 

Kontakt

 

Log-in

Som udgangspunkt er alle skoler i Danmark oprettet i vores kundesystem med et unikt brugernavn og password for hver faggruppe. Det gør det nemt for dig at handle hos os. Lige som at vi overholder krav om salg af særlige produkter til dem, som har tilladelse.

Ønsker du login eller få tilsendt eksisterende loginoplysninger? Vælg her:

Ansøg om kundekonto     Glemt adgangskode

Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 7524 4966.

 

Webshop
Når du logger ind fremgår alle de vigtigste oplysninger vedr. forsendelse og fakturering. Bemærk, at vi kun opretter konto til uddannelsesinstitutioner og virksomheder, ikke til private.

 

Chemical Manager
Når man på skoler håndterer kemikalier, er man lovmæssigt forpligtet til at udarbejde arbejdspladsbrugsanvisninger (APV). Frederiksen Scientific tilbyder kurser, videomateriale og forskellige licens- og startpakker til Chemical Manager, som er en database, der giver dig overblik over sikkerhedsdatablade og APV´er på hele din skole. Kontakt os for login til Chemical Manager.

Faglokaler og Laboratorier

Skal I til at renovere naturfagslokaler og laboratorier, eller måske etablere nyt, er Frederiksen Scientific den rigtige partner til opgaven. Vi ved, hvor afgørende det rigtige inventar, udstyr og indretning af faglokalet og laboratoriet er, for at naturfagslæreren kan gennemføre en optimal undervisning.

Erfaring baseret på over 500+ naturfagslokaler
Vores rådgivning og løsninger hviler på mere end 40 års erfaring med totalindretning. Frederiksen Scientific har indrettet og udstyret over 500 laboratorier og naturfagslokaler i Danmark. Det giver os et stærkt grundlag for at levere en helstøbt og velfungerende løsning til din skole eller uddannelsesinstitution: Indrettet efter lovgivningen og udstyret til den bedst mulige undervisning.

Bestil et konsulentbesøg
Med flere års undervisningserfaring i bagagen ved vores konsulenter, hvad de taler om, både når det gælder undervisningsudstyr og indretning. Kontakt os for et konsulentbesøg, så jeres nye faglokale kommer godt fra start. 

Eksempler på naturfagslokaler, vi har stået for

Få besøg af en konsulent fra Frederiksen Scientific

Handelsbetingelser

Inden du bestiller varer hos Frederiksen Scientific A/S, anbefaler vi, at du læser vores handelsbetingelser herunder.

Hvis du blot vil vide mere om forsendelses- og leveringstider, kan du gå direkte til information for hhv. private og erhvervskunder. 

  • Forsendelse til erhvervskunder (se pkt. 17.9)
  • Forsendelse til private (se pkt. 18.1)

 

Læs handelsbetingelser

keyboard_arrow_up