search

Samarbejde med os

Alle kan handle hos Frederiksen Scientific

Hos Frederiksen Scientific har vi et bredt udvalg af produkter, der primært henvender til undervisningsinstitutioner. Men du finder også et bredt udvalg af spændende produkter, som er attraktive til private og det øvrige erhvervsliv. 

Under 18 år?
For at handle på frederiksen-scientific.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Besøg vores webshop

 

BEMÆRK
Vi sælger hverken kemiudstyr eller kemikalier til private!

Ansøg om kunde-login

Som udgangspunkt er alle skoler i Danmark oprettet i vores kundesystem med et unikt brugernavn og password for hver faggruppe. Det gør det nemt for dig at handle hos os. 

Ønsker du at bestille nyt kunde-login eller få tilsendt eksisterende loginoplysninger? Vælg her:

Ansøg om kundekonto     Glemt adgangskode

Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 7524 4966.

Webshop
Når du som professionel i undervisningssektoren handler i vores webshop, skal du logge ind først. Så fremgår alle de vigtigste oplysninger vedr. forsendelse og fakturering med det samme. Bemærk, at vi kun opretter konto til uddannelsesinstitutioner og virksomheder, ikke til private.

Chemical Manager
Når man på skoler håndterer kemikalier, er man forpligtet til at udarbejde arbejdspladsbrugsanvisninger (APB). Frederiksen Scientific tilbyder forskellige licens- og startpakker til Chemical Manager, som er en database, der giver dig overblik over sikkerhedsdatablade og APB´er på hele din skole. Kontakt os for at få tildelt login til Chemical Manager.

Faglokaler og Laboratorier

Skal I til at renovere naturfagslokaler og laboratorier, eller måske etablere nyt, er Frederiksen Scientific den rigtige partner til opgaven. Vi ved, hvor afgørende det rigtige inventar, udstyr og indretning af faglokalet og laboratoriet er, for at naturfagslæreren kan gennemføre en optimal undervisning.

Erfaring baseret på over 500+ naturfagslokaler
Vores rådgivning og løsninger hviler på mere end 40 års erfaring med totalindretning. Frederiksen Scientific har indrettet og udstyret over 500 laboratorier og naturfagslokaler i Danmark. Det giver os et stærkt grundlag for at levere en helstøbt og velfungerende løsning til din skole eller uddannelsesinstitution: Indrettet efter lovgivningen og udstyret til den bedst mulige undervisning.

Bestil et konsulentbesøg
Med flere års undervisningserfaring i bagagen ved vores konsulenter, hvad de taler om, både når det gælder undervisningsudstyr og indretning. Kontakt os for et konsulentbesøg, så jeres nye faglokale kommer godt fra start. 

Eksempler på naturfagslokaler, vi har stået for

Få besøg af en konsulent fra Frederiksen Scientific

Handelsbetingelser

Inden du bestiller varer hos Frederiksen Scientific A/S, anbefaler vi, at du læser vores handelsbetingelser herunder.

Hvis du blot vil vide mere om forsendelses- og leveringstider, kan du gå direkte til information for hhv. private og erhvervskunder. 

  • Forsendelse til erhvervskunder (se pkt. 17.9)
  • Forsendelse til private (se pkt. 18.1)

 

Læs handelsbetingelser

keyboard_arrow_up