search

Indretning af faglokaler

Er du underviser i et naturvidenskabeligt fag, så ved du det: indretningen, inventaret og udstyret i faglokalet og laboratoriet er afgørende for undervisningen.

Renovering og etablering af 500+ faglokaler

Det er ikke lige gyldigt, hvordan du placerer inventaret. Hvor bordet står, hvor mange skabe er der i laboratoriet, hvor meget og hvilket udstyr der er tilgængeligt i undervisningen. Det ved vi hos Frederiksen Scientific. Vi har indrettet og udstyret mere end 500 faglokaler og laboratorier.

Årtier som totalleverandør

I mere end 4 årtier har Frederiksen Scientific arbejdet med totalindretning af lokaler til de naturvidenskabelige fag, hvor vi har stået for alt lige fra indretning til levering af inventar og udstyr. Siden 1954 har vi udviklet og produceret vores eget undervisningsudstyr. Den erfaring har givet os en forståelse for, hvad der er afgørende for faglokalet og for laboratoriet.

 

Se brochure om naturfagslokaler

Krav til naturfagslokalet og laboratoriet

Naturfagslokaler og laboratorier er nogle af de mest krævende faglokaler. Lokaler, som ikke alene stiller skærpede krav til miljø og til sikkerhed, men også til undervisningsformen. Stående, siddende, i bevægelse eller noget helt fjerde? Krav, som vores indretningskonsulenter har styr på og samarbejder med tilsynsførende myndigheder omkring.

 

Referencer

Kontakt os her

Konsulentbesøg

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et konsulentbesøg til rådgivning og sparring, eller hjælp til større projekter, lokaleindretning og lignende.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Ved at trykke "kontakt mig" herunder accepterer du at få markedsføring via telefonopkald, brev og elektronisk kommunikation fra Frederiksen Scientific A/S inden for vores produktkategorier samt henvendelser om udvidelse af dit samtykke.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik, se her.

 
keyboard_arrow_up