search

Persondatapolitik (GDPR): 

Frederiksen Scientific's politik for behandling af personlige oplysninger

 

1. Hvem er vi?
Denne hjemmeside du besøger, ejes og drives af Frederiksen Scientific A/S (”Frederiksen”), Viaduktvej 35, 6870 Ølgod, CVR nr. 36996617. Når vi bruger dine personoplysninger på vores hjemmeside, eller når vi leverer vores tjenester til dig, er Frederiksen din dataansvarlige. Du kan kontakte os på: 

I din henvendelse bedes du angive din identitet, og hvad din forespørgsel angår. Vi vil anmode dig om at dokumentere din identitet, hvis dette ikke fremgår med tilstrækkelig tydelighed i din første henvendelse.


2. Hvorfor behandler vi dine personoplysninger? 
Vi behandler dine personoplysninger for at kunne markedsføre overfor dig. Hvis du tilmelder dig vores markedsføring giver du samtykke til, at vi kan kontakte dig på den måde som specifikt er anført i samtykket. Vores behandling sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (a), og ved deling til samarbejdspartnere sker behandling på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f), hvor vores legitime interesse går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder. 

Vi behandler også dine personoplysninger når du handler med os som kunde med henblik på at vi kan opfylde købsaftalen med dig og overholde bogføringsloven. Vores behandling sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) og 6 (1) (c).

Hvis du kontakter os med spørgsmål m.v., behandler vi dine personoplysninger med henblik på at kunne håndhæve eller forsvare et retskrav, dvs. vi forfølger en legitim interesse. Vores behandling sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (f), hvor vores legitime interesse går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder.

Søger du job hos os, behandler vi dine personoplysninger med henblik på en vurdering inden indgåelse af en eventuel ansættelseskontrakt. Vores behandling sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), og hvor vi indhenter referencer indsamler vi dit samtykke på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (a).  

Endelig behandler vi også dine personoplysninger når du interagerer med vores hjemmeside. På vores hjemmeside behandler vi cookies med det formål, at hjemmesiden er funktionel, kan optimeres og kan anvendes til markedsføring. Vores behandling sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (a).  Du finder flere personoplysninger om denne praksis i pkt. 5 nedenfor.

 
3. Hvordan deler vi dine personoplysninger?
Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver generelt ikke personoplysninger til tredjeparter, medmindre vi er forpligtet til det i henhold til lovgivningen, eller hvis det er nødvendigt for at forfølge de formål, som vi har beskrevet ovenfor. Videregivelsen sker i så fald på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b), 6 (1) (c) eller art. 6 (1) (f).

Dine personoplysninger overføres ikke til lande uden for EU/EØS, med mindre dette sker til en specifik modtager, domstol eller lignende. I så fald vil sådanne overførsler ske i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens art. 49 (1) (b-e).

Personoplysningerne kan overlades til eksterne leverandører, herunder databehandlere, som bistår Frederiksen med drift af virksomheden. 


4. Hvad indsamler vi og hvorfra?
Vi behandler en række almindelige personoplysninger om dig, herunder kontaktoplysninger såsom navn, stilling, e-mail, telefon, adresse, betalingsoplysninger og oplysninger om, hvor du er ansat, hvis det er relevant. 

Kilderne til personoplysningerne er altid dig selv når du aktivt anvender vores hjemmeside eller kontakter os. 


5. Hvordan bruger vi cookies og pixel tags?
På vores hjemmeside bruger vi en række metoder, som fx cookies og pixel tags. 

Tredjemand kan også indsamle personoplysninger gennem hjemmesiden ved hjælp af cookies, tredjemandsplugins og -widgets. Disse tredjemænd indsamler personoplysningerne direkte fra din internetbrowser, og behandlingen af personoplysningerne er underlagt deres egen privatlivspolitik. 

Vi bruger som udgangspunkt fire kategorier af cookies på vores hjemmeside:
Funktionelle: Disse cookies er nødvendige for hjemmesidens grundlæggende funktionalitet, og er derfor altid aktiveret. Funktionelle cookies gør blandt andet, at du bliver husket, mens du browser rundt på vores hjemmeside i en enkelt session eller fra gang til gang, hvis du ønsker dette. De hjælper i forbindelse med sikkerhedsproblemer og overholdelse af regler.

Performance: Performance-cookies giver os mulighed for at forbedre funktionaliteten af vores hjemmeside ved at følge brugen deraf. I nogle tilfælde forbedrer disse cookies vores behandlingstid i forbindelse med din anmodning og giver os mulighed for at huske dine hjemmesideindstillinger. Deaktivering af performance-cookies kan forringe de skræddersyede anbefalinger og hjemmesidens ydeevne.

Sociale medier og markedsføring: Cookies til integration af sociale medier giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine sociale netværk og dele indhold fra vores hjemmeside via sociale medier, samt cookies der indsamler personoplysninger, som bidrager til at skræddersy annoncer til dine interesser, både på og uden for vores hjemmeside. I nogle tilfælde indebærer disse cookies behandling af dine personoplysninger. 
Deaktivering af cookies til sociale medier og til markedsføring kan medføre, at du ser annoncer, som ikke er lige så relevante for dig, eller at du ikke kan oprette korrekt forbindelse til Facebook og andre sociale medier, og/eller at du ikke kan dele indhold på sociale medier.

I vores cookiebeskrivelse kan du se, hvilke cookies vores hjemmeside bruger, til hvilke formål de enkelte cookies bruges, hvem der sætter den enkelte cookie og hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Du kan finde cookiebeskrivelsen her

Hvis du ikke ønsker, at vi sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser. Det kan du gøre i internetindstillingerne på hver af dine browsere og enheder.

Du kan også vælge at få din computer til at advare dig, hver gang der sendes en cookie, eller du kan vælge at deaktivere alle cookies. Alle browsere er lidt forskellige, så kig i din browsers hjælpefunktion for at finde den rigtige måde at ændre dine cookieindstillinger på. 

 
6. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
Vi opbevarer dine personoplysninger inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller lande, der har et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau. Disse lande har en databeskyttelseslovgivning, der svarer til lovgivningen i EØS, for så vidt angår dine personoplysninger.

Hvis vi deler dine personoplysninger med virksomheder, der er hjemmehørende uden for (i) EØS eller (ii) lande med et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau, indgår vi aftale med disse virksomheder om, at de skal håndtere dine personoplysninger på tilsvarende grundlag som os. I sådanne tilfælde sikrer vi, at de overførte personoplysninger er beskyttede. Nærmere oplysninger om overførslen, herunder kopi af dataoverførselsaftaler, som vi anvender, kan rekvireres ved henvendelse til os. 

 
7. Hvornår sletter vi dine personoplysninger?
Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt markedsføring fra os eller handler med os. Derefter opbevarer vi personoplysningerne i op til 5 år, afhængigt af de konkrete personoplysninger, for at kunne dokumentere korrekt anvendelse af personoplysningerne og overholdelse af bogføringsloven. 

 
8. Hvad er dine rettigheder?
Du har efter databeskyttelsesforordningens kapitel III en række rettigheder i forhold til vores behandling af personoplysninger om dig:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid ved enten at bruge de frameldingsfunktioner, som er fremhævet i den seneste kommunikation modtaget fra os, eller ved at du kontakter os ved hjælp af kontaktoplysningerne ovenfor. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Der kan være betingelser eller begrænsninger til dine rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet eller sletning i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

 
9. Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

 
10. Hvordan sikrer vi dine oplysninger?
Vi vælger at bruge leverandører, der implementerer sikkerhed i overensstemmelse med branchepraksis for god it-sikkerhed. Dette omfatter, når det er nødvendigt, hensigtsmæssigt og muligt, at få skriftlige forsikringer fra tredjeparter der har adgang til dine personoplysninger, hvori de skal garantere, at de vil beskytte din data med sikkerhedsforanstaltninger, der er udformet til at give et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Imidlertid kan intet informationssystem være 100% sikkert. Så vi kan ikke garantere den absolutte sikkerhed for dine personoplysninger. Desuden er vi ikke ansvarlige for sikkerheden, ved de oplysninger du sender til os via netværk, som vi ikke selv kontrollerer, herunder internet og trådløse netværk.

keyboard_arrow_up