Hvilket undervisningsudstyr passer til hvilke emner?

Undervisning i biologi kan være en udfordrende proces, da man ofte skal bruge et bredt udvalg af undervisningsudstyr for at sikre, at alle eleverne får den bedste mulige læring. Der er flere forskellige former for udstyr til rådighed – fra brug af modeller til levende dyr og planter i klassen, der passer perfekt til de forskellige emner indenfor biologi. Det er vigtigt, at du som lærer ved præcis hvilket materiale, du har brug for på det givne tidspunkt, så du kan give dine elever den bedste mulighed for at engagere sig med stoffet.

Undervisning i mikrobiologi

Skal du undervise i mikrobiologi kan du finde et stort udvalg af mikroskoper, lupper og stereolupper i vores varesortiment. Find også vores serie af mikropræparater, så du let kan dykke ned i den mikroskopiske verden.

Undervisning i botanik, zoologi eller ekskursioner til lands eller til vands

Skal du undervise i botanik, zoologi eller på ekskursion til lands, kan du finde udstyr til jordundersøgelser, dyrkningsforsøg, modeller, redskaber til indsamling af dyr og bestemmelsesduge, så du sammen med dine elever kan navngive de fundne dyr, planter og insekter. Skal du i stedet på ekskursion til vands, så har vi alt fra vandanalysesæt, iltmålere og Hanna checkere til termometre, bakterietests og måling af strømhastigheder.

Undervisning om krop, anatomi og fysiologi

Undervisning i krop, anatomi og fysiologi handler ikke kun om at læse og forstå tekster. For at skabe et fuldendt undervisningsforløb, skal der bruges visuelle elementer. Det bedste udstyr til dette er en af de mange slags modeller af kroppen, som du finder her i vores sortiment. Disse modeller giver en fremragende introduktion til anatomi og funktionerne i kroppen samtidig med, at eleverne kan se den strukturelle sammenhæng mellem organer og vævskomponenter. Brug af sådan udstyr vil give eleverne mulighed for lettere at huske informationen fra timerne.

Bestil dit udstyr online med hurtig levering

Leder du efter et specifikt produkt? Så kan du bruge søgefeltet til at søge på navn, artikelnummer og emne. Du kan derefter bestille al dit udstyr til biologitimen med et par få museklik ved at klikke dig rundt i navigationen. Vi sørger herefter for, at din ordre bliver leveret inden for 2-4 hverdage, så du hurtigt og nemt kan komme i gang. Og det på en sikker og ansvarlig måde.